Aktuelt

Betydelig vekst i fleksibelt kontorareal

Oslo Areal har den siste tiden signert flere kontrakter som gjør at andelen fleksibelt kontorareal i selskapets portefølje nå vokser betydelig.

 

Oslo Areal har hatt høy aktivitet på utleiesiden i det siste, og har blant annet inngått flere kontrakter vedrørende fleksibelt kontorareal. Etter å ha signert med Epicenter i Pilestredet, utvidet med MESH i Tordenskioldsgate og reforhandlet med Regus (IWG) på Skøyen, er andelen fleksibelt kontorareal i vår kontorportefølje steget til over 5 prosent, sier administrerende direktør i Oslo Areal, Mona Ingebrigtsen.

 

Fremtidsrettet satsing

–Oslo Areal har en kombinasjon av tradisjonelle leiekontrakter og kontrakter der vi tilbyr fleksibelt areal og tar på oss en betydelig del av både oppside og risiko. Et fremtidsrettet eiendomsselskap legger til rette for både dagens og morgendagens kunder. For oss er det naturlig å samarbeide med sentrale aktører innen coworking, og dermed øke vår andel av dette markedet ytterligere, sier Ingebrigtsen.

 

Epicenter Oslo på gang

Oslo Areals søsterselskap i Sverige, AMF Fastigheter, har nettopp signert med den globale coworking-giganten WeWork, og skal dermed huse WeWork i deres første, store nordiske satsing. Pensjonsselskapet AMF eier Oslo Areal sammen med Gjensidige. Selskapet har en eiendomsportefølje på 90 milliarder kroner. AMF Fastigheter har Epicenter Stockholm i sin utleieportefølje, og konseptet er en stor suksess. I høst åpner Epicenter Oslo i Pilestredet 33. Oslo Areal eier eiendommen, og har stor tro på at konseptet vil bli et ettertraktet tilskudd til markedet for fleksibelt kontorareal i Oslo.