Pilestredet 33

Byggeår

1961, rehabilitert og modernisert 2018/19

Gnr/bnr

209/382

Kontor

14.206 m²

Butikk

114 m²

Lager

770 m²

Parkering inne

161 plasser

Pilestredet 33 er et av Oslos høyhus og er godt synlig over hele byen med sine 17. etasjer.  Eiendommen er nylig modernisert teknisk og total rehabilitert innvendig til et topp moderne og innovativt kontorbygg.

Beliggenhet
Beste beliggende i Oslo Sentrum med Radisson Blu Scandinavia og Storbyuniversitetet OsloMet som nærmeste nabo.

Adkomst
Tett på Nasjonalteatret stasjon og umiddelbar nærhet til trikk og bussholdeplass. Offentlig P-hus med god kapasitet i byggets kjeller.

Historie
Pilestredet 33 har alltid huset de mest innovative bedriftene. P33 ble oppført i 1964 til Norske Shell AS og hadde en rolle i norsk oljehistorie.

Etterhvert overtok et nytt industrieventyr da Telenor Mobil flyttet inn. Nå er det andres tur…

Epicenter Oslo

Epicenter Oslo er eiendommens største bruker og disponerer 8 000 kvm fra bakkeplan og oppover. Epicenter er et digitalt innovasjonshus tilpasset scaleups og etablerte bedrifter som er opptatt av innovasjon, nytenking og fleksibilitet. Epicenter passer for store og små bedrifter som ønsker å tilby sine ansatte de riktige omgivelsene.  Som medlem i Epicenter har du tilgang til mange arrangementer og mulighet til å benytte Epicentrene i Stockholm, Helsinki, Amsterdam og New York.

Vil du søke medlemskap eller lære mer om det digitale innovasjonshuset i Pilestredet 33, besøk Epicenter Oslo.

De beste kontorene

I Pilestredet 33 finner du i tillegg til Epicenter noen av Oslos beste kontoretasjer.  Fra 10. etasje og oppover kan du leie tilpassede kontorlokaler med fritt utsyn over hele byen og tilgang til byens beste innovasjons miljø i etasjene under deg.  Sykkelparkering, nye garderober og ny personalrestaurant med gode servicetilbud vil sørge for at du og dine ansatte vil trives. Fleksibilitet med møteromspool gjør at bedriftene kan tilpasse behovet løpende.

Cafe Storm

Ved siden av inngangen til Epicenter og eventsalen, som har plass til 250 personer, vil det om kort tid åpne en kaffebar/bar som vil tilby frokost og mulighet for samling etter jobb.

Kontakt

Morten Lid

+47 917 78 511

morten@osloareal.no