Strandveien 10

Type lokale

Kontor

Areal

178 - 356m2

Etasje

2

Renovert år

2018

Overtakelse

Umiddelbart

Beskrivelse

Særdeles sentral beliggenhet på Lysaker rett ved siden av kollektivknutepunkt. Bygget ble oppført på midten av 80-tallet og har i lang tid vært benyttet til handel. 

Lokalene er egnet til kontor og eller showroom virksomhet. 

Etasjeflatene er på 178 kvm. Vi får ledig de to øverste etasjene i eiendommen (samlet 356 kvm)  

Adkomst

Kun 20 meter til bussholdeplass. Fly-, lokal- og regiontog kun få minutters gangavstand unna. I samme avstand, men i motsatt retning finner man Nesoddbåten.

Flytoget fra Lysaker stasjon bruker 36 minutter til Gardermoen, med avganger hvert 10. minutt gjennom uka og hvert 20. minutt i helgene. Båten bruker 10 minutter fra Lysaker til Nesoddtangen, hvor man må skifte til ny ferge som bruker 20 minutter på turen til Rådhusbrygga. Lysaker stasjon ligger på Drammensbanen, hvor det stopper flere lokaltog i timen, døgnet rundt. Turen inn til Oslo S tar 10 minutter. Lysaker stasjon har egen bussterminal med bussruter som tar deg i alle retninger, inkludert inn til Oslo Bussterminal. Fra Oslo sentrum bruker trikken på Lilleakerbanen ca. 15 minutter til Hoff stasjon, som befinner seg i gangavstand til Strandveien. Det er egen sykkelsti som tar deg fra Aker Brygge, forbi Frognerstranda og helt fram til Lysaker. Det er like enkelt om du kommer fra Asker og Bærum.

Beliggenhet

Bygget ligger særdeles sentralt på sjøsiden av Drammensveien (E-18) ved Lysakerelven. Kort vei til diverse servicetjenester (post, handel, etc.) på "lokket". En kort spasertur så er man på CC Vest, et av Oslos største kjøpesenter. 

Standard

Lokalene er nylig blitt rehabilitert. og har en god og moderne kontorstandard. D

Innhold

Arealene er på 178 og 178 kvm, eventuelt samlet 356 kvm BTA.

Dagens planløsning består av ett mindre kjøkken, store kontorer/møterom og et stort åpent landskap. (Øverste etasje har også egen peis).

Lokalene er godt egnet for bedrifter som søker en overvekt av landskapsarbeidsplasser.

Kontakt

Morten Lid

+47 917 78 511

morten@osloareal.no