Karenslyst Allè 8 B

Type lokale

Kontor

Areal

502 - 502m2

Etasje

4

Renovert år

0

Overtakelse

Q1 2020

Beskrivelse

Lyse, luftige lokaler i toppetasje i Karenslyst Allè. Tilpasses ny leietaker.

Adkomst
Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, trikk 13 på Thune, bussnummer 30 fra Karenslyst Allè, samt tog/flytog og en rekke busslinjer fra Skøyen stasjon.

Beliggenhet
Sentralt beliggende bygg i Karenslyst Allè. Kort vei til offentlig kommunikasjon på knutepunktet Skøyen, og et fullverdig bygulv med en rekke butikker, serveringssteder og servicebedrifter. Karenslyst Allè består av boliger, kontor og handel, og er således et pulserende område både dag og kveld.

Standard
Godt eksponert bygg mot E18. Gode parkeringsmuligheter utenfor bygget på parkometer, samt noe parkering i byggets garasjekjeller. Det planlegges en revitalisering av byggets 1. etasje som inneholder bl.a felles kantine. For øvrig er det sykkelparkering samt dusj/garderobefasiliteter i byggets under etasje. Bygget er kontinuerlig vedlikeholdt, og holder en god teknisk standard.

Innhold
Lokalene ligger i byggets 4. etasje, med utsyn mot Bygdøy. Arealene pusses opp og tilpasses ny leietaker innen innflytting. Effektiv planløsning med mye dagslys samt god gjennomgående takhøyde i hele lokalet. Arealene egner seg både til cellekontor og åpne landskapsløsninger.

Kontakt

Jonas Myhre

+47 998 69 900

jm@akershuseiendom.no