Tullins Gate 2

Type lokale

Kontor

Areal

472 m2

Overtakelse

Etter avtale.

Tullins gate 2 har en svært sentral og hyggelig beliggenhet ved Holbergs plass og Slottsparken. I umiddelbar nærhet er et utvalg hoteller med bla Radisson Blu, et rikt utvalg av restauranter, cafeer, kaffebarer og butikker.

Inneholder
Kontorarealene har egen inngang på hjørnet av bygget, gårdeier har akkurat ferdigstilt oppgradering av innvendig inngangsparti slik at dette fremstår representativt for ansatte og besøkende i bygget (se illustrasjon av dette i annonsen).

Bygget har trappe/heisløp i midten av etasjene, slik at man får lyse og effektive arbeidsarealer ut mot byggets fasader.

Ledig areal:

2. etg ca 472 m2 BTA

Åpne lyse arealer med god eksponeringsmulighet mot Tullins gate og byggets felles inngangsparti. Lokalene egner seg godt for en åpen løsning og vil ha rom for opp mot 20-30 personer i tillegg til god dekning på møterom/stillerom. Lokalene kan også egne seg godt for kontor i kombinasjon med showroom, kursvirksomhet eller andre ting. Lokalene er i dag rålokaler og vil følgelig overleveres med nye, moderne løsninger og kvaliteter i tråd med deres ønsker og behov.

Parkering
Godt med parkering for leie for ansatte i byggets parkeringskjeller med direkte adkomst via heis/trappeløp til alle kontoretasjer.

I samme parkeringsanlegg er det også god kapasitet for parkering for besøkende mot betaling.

Kantine
Flott, felles kantine i 2. etg, i lyst atrium med svært god takhøyde.

Bebyggelse
Eiendommen ble oppført i 1970, og er totalt på 6.750 kvm over 8 etasjer.

Bygget har blitt løpende oppgradert, senest 2015/2016 med nytt inngangsparti, nye romslige garderober med låsbare skap og tørkerom samt bespisnings/loungeareal i tilknytning til felles kantiine. Her er det AV utstyr slik at arealet også kan benyttes til arrangementer med ansatte og kunder.

I 1. etg er det servicetilbud – Tullins cafe og frisørsalong, kontorlokaler i de øvrige etasjene.

I underetasjen er det 3 etasjers parkeringshus med mulighet for leie av parkering for ansatte i tillegg til korttidsparkering for besøkende. Her kan man også tilrettelegge for sykkelparkering for ansatte.