Aktuelt

Ny daglig leder på Epicenter Oslo

Vi ønsker velkommen til Henriette Sveen som ny daglig leder på Epicenter Oslo!

Henriette kommer fra Kindly og til Shifter sier hun følgende om jobbskiftet:
– Jeg savnet en mer variert arbeidshverdag. Det var litt mye fokus på salgsprosesser og det tekniske. Så det handlet om rollen. Jeg trives bedre der man jobber med tilrettelegging og relasjon, og så er jeg er en «sucker» for startups og scaleups. Jeg var ikke på jobbsøk, for Kindly er et veldig kult selskap. Men dette dukket opp, og var som skrevet for meg.

Vi gleder oss stort over å ha Henriette ombord og ser frem til godt samarbeid i tiden fremover.

Les hele artikkelen her: https://shifter.no/nyheter/veksthuben-epicenter-henter-ny-sjef-fra-chatbot-startup/191042?fbclid=IwAR2DvBGEpzt3r-WojH0l2pKcjmWpLKqhC-8AsULPHynPiOWNcVhdCPWYTrM