Aktuelt

Velkommen til Vidar Stokkeland

Vi har gleden av å ønske Vidar Stokkeland velkommen på Oslo Areal-laget som ny direktør prosjekt og utvikling. Vidar kommer til oss fra stillingen som leder av Skanska Commercial Development AS. Han er utdannet  sivilingeniør bygg- og miljøteknikk fra NTNU, og har i tillegg etterutdannelse innen strategi og ledelse.

Vidar vil være sentral i å utvikle fremtidens Oslo Areal, med fokus på sosial, økonomisk og bærekraftig byutvikling. Han vil dermed være med å påvirke våre satsningsområder for en attraktiv og voksende eiendomsportefølje.

Videre vil han være vår fremste ressurs for å utvikle eksisterende og nye prosjekter til å bli viktige faktorer for god stedsutvikling, blant dem Christian Krohgsgate  og Christian Krohgsgate 10 langs nedre Akerselva.

Vidar Stokkeland gleder seg til å ta fatt på oppgavene:
« Oslo Areal har vært et interessant selskap for meg lenge. De har spennende prosjektportefølje og høye ambisjoner innen områder som engasjerer meg, spesielt innenfor bærekraft. Etter mange fine år i Skanska, ser jeg nå frem til å bli kjent med menneskene i Oslo Areal, lære masse nytt og ta fatt på arbeidet med prosjektene.»

Administrerende direktør Mona Ingebrigtsen er svært fornøyd og glad for nyansettelsen:
«Jeg ser frem til å få Vidar med på laget og gleder meg til samarbeidet. Med sin kompetanse og erfaring, spesielt innenfor eiendomsutvikling kombinert med det strategiske og ledelse, vil han styrke oss som organisasjon og bidra til å videreutvikle selskapet. Med Vidar på laget har vi nå nok en nøkkelperson på plass for å bygge fremtidens Oslo Areal.»