Aktuelt

Pop-up med Munchmuseet

Munchmuseet er i bevegelse. I aksen mellom Tøyen og Bjørvika ligger Galleri Oslo. Der kan du nå oppleve urban samtidskunst i et velfungerende kontorareal.

Da Oslo Areal AS ble kontaktet av Munchmuseet om muligheten for å ha en utstilling i lokaler som står midlertidig tomme, var svaret enkelt. Oslo Areal bidrar gjerne til å skape enda mer spennende aktivitet i området. Frem til 2. oktober presenteres unik samtidskunst i den østlige delen av Galleri Oslo, ifølge viseadministrerende direktør Kjetil Krutnes.

 

Kreative tradisjoner

– Oslo Areal AS setter pris på samarbeidet med Munchmuseet om samtidskunstprosjektet deres, og det har også vært kreativ aktivitet i disse lokalene tidligere da Westerdahls leide her. Da en ny, midlertidig situasjon med ledige lokaler dukket opp, og henvendelsen fra Munchmuseet kom, var det bare hyggelig å kunne tilby alternativ bruk av lokalene våre i Galleri Oslo, sier Krutnes.

 

Låner ut hele 500 m2

Kunstneren Jon Benjamin Tallerås stiller ut et lydverk, audioguiden Fotnoter og flere spennende fotografiske verk om byrommet i Galleri Oslos nærområde. Fotnoter starter på Tøyen og ender i kunstutstillingslokalene. Oslo Areal er glad og stolt over å kunne bidra ved å låne ut 500 m2 kontorlokaler på midlertidig basis til samtidskunst i et spennende og fremtidsrettet område midt i byen.

Munch hjemmeside