Aktuelt

Vi er med på grønt bransjeløft

Strakstiltakene er eiendomsbransjens viktigste grønne forpliktelser, og nylig ble 2.0-versjonen lansert.

 

“Hele 22 selskaper har signert knappe to uker etter lansering”, sier en begeistret daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Bramslev.

Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse står bak Eiendomssektorens veikart som skal sikre grønn omstilling av bransjen. Veikartet har tilhørende strakstiltak 1.0 med tiltak nr. 1-10, og den nye 2.0 med nr. 11-20, som eiendomsbedrifter forplikter seg til. De nye kravene går blant annet på å etterspørre utslippsfrie byggeplasser og andre tiltak for klimakutt.

Vi i Oslo Areal signerte avtalen 2. november og administrerende direktør Mona Ingebrigtsen sier følgende om signeringen og tiltakene: “Å forplikte oss til å bidra til et grønnere samfunn ser vi i Oslo Areal på som en selvfølgelighet og vi signerte strakstiltakene med stor glede! Nå fortsetter vi med selve arbeidet!”

Vi sender en stor  takk  til Norsk Eiendom og Grønn Byggallianse som drar oss i bransjen i riktig vei, samt alle de andre 21 selskapene som signerte strakstiltak 2.0. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe og sammen får vi til mye mer enn hver for oss.