Aktuelt

Vi får ny eier!

Oslo Areal blir nå en del av Entra-familien, etter at eierne selger selskapet.

Vi ønsker å takke våre eiere, Gjensidige og AMF, for å ha bidratt til Oslo Areals utvikling og resultater. Særlig vil vi takke for at de har vært pådrivere for et sterkt bærekraftsfokus, både økonomisk, miljømessig og sosialt.

”Oslo Areal og Entra er en god match, og sammen skal vi fortsette å utvikle Oslo til å bli en enda bedre by å bo, jobbe og leve i”, uttaler administrerende direktør Mona Ingebrigtsen.

Bærekraftsengasjementet er en av flere ting Oslo Areal og Entra har felles og vi gleder oss til å fortsette innsatsen for en mer bærekraftig eiendoms- og byutviklingsbransje.

Styreleder Susanne Munch Thore har vært med på reisen til Oslo Areal i mange år og gir honnør for arbeidet som er gjort i selskapet:
”Jeg gratulerer eierne av Oslo Areal med salget og er imponert over arbeidet administrasjon og ansatte har gjort med stor verdiskaping gjennom godt og solid arbeid over tid”, sier Munch Thore.

”Jeg er stolt av å ha ledet Oslo Areal i 12 spennende år og det er takket være våre dyktige og engasjerte medarbeidere at vi har kunnet levere gode resultater år etter år”, avslutter Mona Ingebrigtsen.

Vi gleder oss til fortsettelsen.