Aktuelt

Vi styrker utviklingsavdelingen

Vi styrker utviklingsavdelingen vår med ny prosjektsjef.

Lovise Hjortdal har stor erfaring fra rollen som prosjektleder for byggherre fra offentlige foretak. Hun er vant til å arbeide i oppdragsgivers organisasjon med ansvar for å gjennomføre prosjekt i samsvar med mål og rammer. Hun har hatt ansvar for økonomi og fremdrift og er kjent for å levere høy kvalitet. Dermed passer Lovise rett inn hos oss!

Lovise har utdanning fra Norges Landbrukshøyskole og kommer til oss fra Metier OEC der hun jobbet som prosjektleder og hun valgte oss på bakgrunn av vårt fokus på langsiktig eierskap og prioritering av bærekraft i både organisasjon og prosjekter:

Oslo Areal er et spennende selskap med fokus på langsiktig eierskap. I utvikling av eiendommene legges det stor vekt på å bidra til positiv utvikling av nærområdene til eiendommene i tillegg til etalering av gode arbeidsplasser. Det at Oslo Areal prioriterer bærekraft, i vid forstand, i sine prosjekter er også en viktig dimensjon. Etter mange år som konsulent gleder jeg meg til å bli en del at teamet i Oslo Areal, lære mye nytt og spennende og å komme i gang med utvikling og gjennomføring av spennende prosjekter.

Vi ønsker Lovise Hjortdal hjertlig velkommen på laget og gleder oss til fortsettelsen!