Aktuelt

Vil du bli vår nye kollega?

DIREKTØR DRIFT OG MARKED

Ny direktør har resultatansvar og skal bidra til vekst i og utvikling av eiendomsporteføljen gjennom kundetilpasset og nytenkende eiendomsdrift og utleie.

Oslo Areal skal være en foretrukket utleier av næringseiendom, med attraktive konsepter og tjenester. Hovedoppgaver vil være å videreutvikle samarbeidet med ekstern eiendomsforvalter og lede eget team med erfarne eiendoms- og tekniske sjefer.

Ledererfaring, fortrinnsvis fra forvaltningsmiljøer innen eiendom, alternativt fra hotell/konferanse, facility management eller retail/kjededrift er vesentlig. Kandidater er forhandlingsvante, tenker kommersielt og har utdanning på masternivå.

Vi tilbyr en fleksibel og morsom arbeidshverdag med faglige utfordringer i et godt og raust miljø. Ny direktør vil være med på å forme dagens og morgendagens kontorarbeidsplasser, og vil ha påvirkning på sosial, økonomisk og bærekraftig utvikling av Oslo som by.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med KinderStiff Consulting ved Benedikte Stiff, tel. 924 45 661 eller Hild F. Kinder, tel. 478 25 625